Judith Everaars

Over mij

Hallo, mijn naam is Judith Everaars. Mensen typeren mij als iemand die van het leven geniet en met enthousiasme werkt. Naast mijn werk zijn reizen en natuur mijn grote passies. In mijn werk ben ik betrokken bij zowel het bedrijf als de mensen, sta ik voor mijn zaak en ben ik een echte doorpakker. Met uitdagende vraagstukken ben ik op mijn best. Ik zorg dat uitgezette strategie ook tot uitvoering komt. Ik bied overzicht en een luisterend oor.

Techneut

De Universiteit Twente is waar mijn roots liggen. Daar ben ik afgestudeerd in de Civiele Technologie & Management. Ik heb gewerkt bij grote ingenieursbureaus, gemeenten en de rijksoverheid. Daarna heb ik de mooie stap gezet richting de communicatie. Voor meer creativiteit, interesse in het menselijk gedrag en de concrete zichtbaarheid van acties. Later heb ik dat aangevuld met coaching om mensen ook een-op-een verder te helpen.

Veelzijdig

Naast de trendstudies, communicatieplannen en coachsessies doe ik soms ook wat anders: MVO-strategie en BSCI, metamorfose bedrijfskantine, marktonderzoek hostel Scheveningen, projectleider event ‘8 Uur Overwerken’ voor het goede doel en een seizoen een catered wintersportchalet runnen.

Mooie wereld

Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Dat we blijvend kunnen genieten van al het moois in deze wereld. Door de connectie met elkaar en de wereld aan te gaan. Buiten je eigen kaders te kijken. Nieuwe werelden binnen te halen. En nieuwsgierig de wereld te gaan ontdekken.

Comments are closed.