communicatiescan

Communicatiescan op één A4

Wil je weten op welke gebieden er verbeteringen mogelijk zijn in de (marketing)communicatie? Dan is de communicatiescan wat voor jouw bedrijf. Ik kom als freelancer bij verschillende bedrijven en als ik ergens start, begin ik met een scan. Op die manier heb ik snel overzicht waar er kansen liggen en wat er beter kan. Zo’n scan bied ik ook los aan. Juist omdat hier de sleutel ligt voor resultaat.

Overzicht

Met het in beeld brengen van de communicatie-activiteiten krijg je overzicht van wat je doet. De resultaten krijg je gepresenteerd op één A4 in een overzichtelijk schema / mindmap. Dit geeft je een beeld van je communicatie en waar mogelijkheden liggen voor verbetering. Een derde voordeel is dat jij weer even op scherp gezet bent en er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën.

Boost

De scan start ik na een intake. Hierin bespreken we de scope van de scan. De informatie over het bedrijf, jullie ambities en ervaringen, vormen voor mij het uitgangspunt. Daarna ga ik aan de slag met de scan. Jij krijgt van mij een overzicht op 1 A4 met natuurlijk mijn toelichting. Het resultaat? Een boost voor je communicatie.

Een communicatiescan is al mogelijk vanaf € 175,-.

Comments are closed.